Sunday, April 19, 2009

Percutian Ke Pulau Redang 3 (Akhir)

Setelah bergembira, tanpa di sedari, sudah masuk ke hari yang terakhir. Pada 8 April, pukul 0800, kami check out dan bersiap sedia utk pulang. Di dalam masa itu, sempatlah kami bergambar kenangan seblum pulang.


Pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Pulau Redang
(Hehehe)

Cikgu displin,Cikgu Letchumanan duduk di tengah berbaju biru cair
(Wahahaha :p )

Pada puku 0930, bot kami pun tiba, dan kami pun berangkat pulang ke Kuala Terengganu.



Bersiap sedia menaiki Bot


Di dalam bot, pulang!



Ini adalah antara gambar2 permandangan yang terpaksa kami tinggalkan, namun tak mungkin kami lupakan.









Keindahan sewaktu senja menjelang


Kesimpulan


Beg Sandang berharga RM 100

Pakej Perjalanan berserta Tambang bas berharga Rm 377

Kegembiraan dan Kenangan Indah Yang Terukir?- TAK TERNILAI HARGANYA


Walau pun waktunya agak singkat, walaupun terpaksa dibayar dengan wang ringgit yang banyak, namun kegembiraan dan senyuman yg terukir di wajah mereka, agak sukar untuk digantikan dengan apa-apa sekalipun.


Kegembiraan Di puncak Bukit


Kenakalan


Kegembiraan bersama bilik


Keceriaan ketika berendam bersama


Kegembiraan ketika Terdampar Bersama


Keceriaan ketika berdoa bersama


Kegembiraan Ketika Mandi Bersama

Gembira ketika pergi ke cafe


Biarlah semuanya tersimpan di dalam lipatan sejarah, sebagai Kenangan Yang Terindah, yang tidak akan dilupakan, seumur hayat mereka.






TAMAT



Album 1 : http://picasaweb.google.com/feeedz/RedangVacation#

Album 2 : http://picasaweb.google.com/mkizwan/Redang#

Album 3 : http://picasaweb.google.com/paradoxGurlz/RedangDalamAir#

Album 4 : http://picasaweb.google.com/fazizan/Fazi#

9 comments:

Anonymous said...

psst..nanti kite g bdua lak yek!hehe=P

yui said...

wah3
seronoknye berfoya!

Anonymous said...

best giler tgk korang semua gi redang..

soalan cepu emas??
apakah ole2 utk ucuk.. hhehehehe

Hafiz Yb said...

Hehehe Yeah. Memang best pun.

Jawapan utk soalan cepu emas:

Ole2 Utk Ucuk ialah, Kami akan cerita pengalaman kami secara life di depan ucuk, special dan eksklusif utk ucuk. wahahaha :p

Anonymous said...

hmmm..
ucuk ingatkan ada ler telur penyu ker..
hehehehe

Anonymous said...

wahhh yb..
p plau redang tuu..
beshh..beshh..
ika nk juin jgk ler len kali..
leh kan?
hahahaha
=p

diZZy GeoloGist said...

salam...
lawatan kawasan jajahan yb~yang bercerita...hehehe...nice blog...keep it up...

Hafiz Yb said...

Terima kasih kerana melawat2. hehehehe sesiapa nak pi redang, buleh ajak sy lg. hehehe :p

Hasz Hasniza said...

pergi jalan je kerja huh !